کد خبر: ۸۳۹۰۲

روش درست کردن انواع غذای خوشمزه ایرانی با انار و طرز تهیه انواع غذا و خوراکی های جدید با انار و نحوه درست کردن انواع غذا با انار رو به صورت تصویری در این آموزش مشاهده می کنید

انا یک میوه بهشتی در نزد ما ایرانی هاست و علاقه زیادی ما ایرانی ها به این میوه بهشتی داریم و همیشه علاوه بر خام خوردن انار به عنوان یک میوه برای درست کردن انواه غذا هم از انار استفاده می کنیم و هنرنمایی های جالب و خوشمزه ای رو با انار به نامیش می گذارند. ما در این مطلب قصد داریم روش درست کردن انواع غذای خوشمزه با انار رو برای شما به صورت آموزش به اشتراک بگذاریم که در ادامه و در سایت ایران مطلب مشاهده می کنید
 
طرز تهیه خوراک مرغ با رب انار

طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

مواد اولیه برای درست کردن خوراک مرغ با رب انار : برای 4 نفر 

آب 1و نیم لیوان

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

زعفران دم کرده (در اخر به غذاتون اضافه کنید) 1 ق غ

نمک (نیازی نیست که زیاد نمک بزنید در حد یک قاشف غذاخوری خوبه) به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه و قرمز هرکدام یک ق م

رب انار (بهتره که رب انار ملس باشه بعنی مرزی بین ترش و شیرین باشه) 5 ق غ

پیاز  (متوسط / خرد شده) 2 عدد

سینه مرغ (متوسط) 4 تکه

 
اول قابلمه رو روی شعله میزاریم می گذاریم داغ شود و بعد روغن را اضافه می کنیم و بعد پیاز ها رو می ریزیم و در حد یه تفت کوچولو سرخشان میکنیم و بعد مرغها را اضافه می کنیم و خوب تفت با پیاز تفت می دهیم و در همین حین نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و دوباره تفت میدهیم حدودا 10 دقیقه . بعد از 10 دقیقه آب رو اضافه می کنیم و 5 دقیقه یا بیشتر صبر می کنیم که آب داغ شود نه به جوش اید وقتی آب داغ شد رب انارمونو اضافه می کنیم ویکم موادمونو هم میزنیم تا رب انار مخلوط بشه و مزه غذا رو میگیریم اگر کمی یا زیادی داشت غذارو درست میکنیم و در قابلمه رو میبندیم و بعد از 45 دقیقه در قابلمه رو بر می داریم و غذا رو چک میکنیم .اگر پخته بود اجاق را خاموش میکنیم اگر نبود 20 دقیقه دیگر بدون در و با شعله ملایم میزاریم خوب بپزه.

نکاتی برای درست کردن خوراک مرغ با رب انار
 
*بعد از اینکه آب رو اضافه کردیم یک هویج درون قابلمه میندازیم تا هورمون های مرغ گرفته بشه .

*بعضی مرغها زود پخته میشوند مرتبا غذاتونو چک کنید تا مرغ ها از هم وا نرن.

*میزان نمک دست خودتونه ولی من این خوراک مرغ رو شیرین دوست دارم و کم نمک میزنم .




طرز تهیه آش انار

طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

آماده سازی: 30 دقیقه - مدت انتظار: 2 ساعت  - مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه برای تهیه آش انار : برای 6 نفر

برنج 250 گرم

لپه 150 گرم

پیاز  3 عدد

چغندر نیم كیلو

نعنا (سبزی خشك نشده) 250 گرم

نعنا (خشك) 1 قاشق سوپخوری

رب انار 100 گرم

روغن 100 گرم

زردچوبه 2 قاشق مرباخوری

آب 8 پیمانه

نمك به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم


آش انار
یه آش بسیار خوش طعم و اصیل ایرانیه .این آش در اكثر مناطق ایران استفاده میشه اما بیشتر این آش به گیلان نسبت داده میشه.

طرز تهیه آش انار:

ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه 8 پپیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد. چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد كنید و داخل ظرفی آبپز كنید.

در ظرفی پیازها را كمی درشت تر از حد معمول خرد كنید و با روغن خوب سرخ كنید.و نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمك را اضافه كنید و كمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه كرده و مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه كنید.پس از مدتی كه آش تقریبا پخته شد چغندر ها را از آبكش رد كنید و آنها را به آش اضافه كنید و اجازه دهید مواد با هم بجوشند .سپس آنها را برای سرو آماده كنید.

نكاتی برای تهیه آش انار

1)میتوانید در این آش به جای آب ،آب انار بریزید تا خوشمزه تر شود.

2) سعی كنید از رب انار خانگی استفاده كنید تا آش شما خوشمزه تر شود اگر رب انار ندارید حدود 1 كیلو انار را دان كرده و داخل مخلوط كن بریزید و سپس از صافی رد كنید و اجازه دهید روی حرارت بجوشد و بعد از آنكه تقریبا مواد شما یك سوم حالت اول شد مواد آش را درون آن ریخته و آش را با آب انار آماده كنید.

3)اگر دوست دارید به آش سركه اضافه كنید و اگر طعم شیرین را بیشتر میپسندید هنگام پختن چغندرها به آن كمی شكر بزنید.



طرز تهیه انار پلو با مرغ

طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 2 ساعت - مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه برای درست کردن انار پلو با مرغ : برای 6 نفر

برنج 6پیمانه

كره 5قاشق غذاخوری

پیاز  2عدد

زعفران (ساییده) 1قاشق چایخوری

انار 4عدد

مرغ  6قطعه

سیر  2حبه

رب انار به میزان لازم

روغن به میزان لازم

نمك به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم


در كل غذاهایی كه به نوعی در پختشان انار به كار میرود بسیار خوشمزه و اشتها آور هستند.انار پلو غذایی فوق العاده زیبا ، خوشمزه و راحت است كه میتواند غذایی بسیار مناسب برای جمع های میهمانی و دور همی باشد.

طرز تهیه انا ر پلو :

ابتدا مرغ ها را با افزودنی های دلخواه مثل برگ بو،پوست پرتقال ،پیاز،سیر و...آبپز میكنیم.سپس آنها را از مواد اضافه جدا كرده و در كره خوب تفت میدهیم.در ظرف دیگری پیاز را رنده میكنیم و در روغن كاملا سرخ میكنیم و سیر را رنده زده و كمی با آن تفت میدهیم و سپس رب انار و نصف انارهای دان شده را هم به آنها اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و شعله را خاموش كرده و سس را به مرغ ها اضافه میكنیم.خلال پسته را جدا شسته و و با نصف دیگرانارها مقدار خیلی كمی در روغن تفت میدهیم كه انارها خیلی آب نشوند.حالا برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را دم میكنیم.وقتی برنج پخت نصف آن را با مخلوط مرغ و همچنین زعفران مخلوط میكنیم و وقت كشیدن به ترتیب یك لایه برنج سفید یك لایه برنج مخلوط و یك لایه مغز پسته وانار اضافه میكنیم به طوری كه خلالهای پسته در لایه آخر قرار بگیرند

نكاتی برای تهیه انار پلو

1)بهتر است برای این پلو از ران مرغ استفاده كنید.


2)میتوانید روی برنج و یا لابه لای آن انار تازه هم بریزید تا غذایتان خوشمزه تر شود.

3)بهتر است برای این غذا ته چین مرغ بگذارید تا لذیذ تر شود.

4)میتوانید كمی برنج را با آب انار مخلوط كنید تا رنگ زیبایی به پلو بدهد.

5)حتما مغزپسته را از شب قبل در آب جوش خیس كنید.




طرز تهیه خورش انار بیج

طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

آماده سازی: 30 دقیقه - مدت انتظار: 1 ساعت - مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه برای درست کردن خورش انار: برای 4 نفر

گوشت (چرخكرده) 400گرم

گردو 250گرم

سبزی (گشنیز،چوچاق،نعنا،اناریچه) 1پیمانه

پیاز  2عدد

رب انار (شیرین) 1قاشق غذاخوری

رب انار (شیرین) 1و نیم قاشق غذاخوری

رب آلوچه 1قاشق غذاخوری

سیر  3حبه

نمك به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

روغن به میزان لازم


انار بیج از خورش های معروف و خوشمزه گیلانی اسن كه ظاهر آن به فسنجان شباهت زیادی دارد.این خورش در سایر استانهای شمالی هم متداول است و عطر سبزی های محلی بسیار بر لذیذ بودنش تاثیر گذاشته است.

طرز تهیه خورش انار

یك عدد پیاز را به همراه سبزی‌ها خرد می‌كنیم، (سبزی باید كاملا ریز خرد شود) و آن را در مقدار كمی روغن تفت می‌دهیم. رب انارها، رب آلوچه و رب گوجه‌فرنگی را با گردو چرخ شده به آن اضافه می‌كنیم و مواد را به مدت سه دقیقه تفت می‌دهیم، سپس سه لیوان آب به آن افزوده تا با حرارت ملایم بجوشد و روغن بیاندازد. در ظرفی گوشت چرخ‌كرده را به همراه یك عدد پیاز رنده شده، سیر، نمك، فلفل، زردچوبه كاملا ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند.

مواد را در دست به اندازه گردو گلوله كرده و در روغن سرخ می‌كنیم. گوشت‌های سرخ شده را داخل مواد گردو می‌چینیم، در ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم حدود نیم ساعت زمان می‌دهیم تا كاملا جا بیافتد.

نكاتی برای درست کردن خورش انار

1)نسبت رب انار ترش و شیرین را با توجه به ذائقه تان میتوانید تغییر دهید.


2)اگر رب آلوچه در اختیار ندارید به جای آن رب انار بزنید.

3)می‌توانید به جای چوقاق و اناریچه از نعنا نیز استفاده كنید.

4)در شمال این غذا با كته سرو میشود.

5)بهترین دسر برای این غذا ماست و سیر است.



طرز تهیه خورش انار دانه مسما

طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

مواد اولیه برای تهیه خورش انار دانه مسما

مرغ  نصف يك عدد

انار 2عدد - دانه شده

پیاز  200 گرم

شكر در صورت تمايل دو قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوري

نمك به ميزان لازم

روغن به ميزان لازم

زردچوبه يك قاشق چايخوري

گلپر يك قاشق چايخوري

فلفل نصف قاشق چايخوري


طرز تهی
خورش انار دانه مسما

مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ مي‌كنيم. سپس آن را به همراه آب مي‌گذاريم تا بپزد.  در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگي را به مرغ مي‌افزاييم تا خوش رنگ شود.  پياز خلالي خرد شده را با كمي روغن در تابه تفت مي‌دهيم، سپس دانه‌هاي انار را به پياز افزوده و به تفت دادن ادامه مي‌‌دهيم.

وقتي مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پياز را به آن افزوده، حرارت را ملايم نموده و مي‌گذاريم تا به مدت نيم ساعت غذا جا بيفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش مي‌كنيم.

اين خورش بايد غليظ و كم‌آب باشد.



طرز تهیه املت انار گیلانی

طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 15 دقیقه - مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه برای تهیه املت انار :برای 2 نفر

انار (درشت و ترش) 3عدد

پیاز  2عدد

سیر  4حبه

پودر سیر 1قاشق مرباخوری

تخم مرغ  3عدد

روغن به میزان لازم

نمك به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

شاتوت (برای تزیین) به میزان لازم


طرز تهیه املت انار

ابتدا سیر و پیاز را رنده كرده و با كمی نمك مخلوط كنید و پودر سیر را نیز به آنها اضافه نمایید.در تابه مقداری روغن بریزید و سیر و پیاز را كاملا تفت دهید تا طلایی شوند.

انار را شسته و دان كنید و مقداری نمك به آن بیفزایید و به پیاز و سیر اضافه كنید و كمی تفت دهید و اگر روغن كم بود قدری روغن به آن اضافه كنید.تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و 1 دقیقه باچنگال مخلوط نمائید و بعد ادویه و زعفران را به آن بیفزایید. در تابه ای مسطح مقداری روغن بریزید و اجازه دهید كاملا داغ شود سپس تخم مرغ زده شده را داخل آن ریخته و سریع بچرخانید تا همه سطح تابه را بپوشاند.وقتی تخم مرغ پخت مایه انار را داخل آن ریخته و تخم مرغ را از یك طرف روی آن تا كنید و بعد با انار و تمشك و سس انار آن را تزیین كنید

مایه انار را کمی تفت دهید تا انارها نرم شودن سپس تخم مرغ ها را درون تابه بریزید و به ارامی بهم بزنید تا خودشان را بگیرند ، برای سرو کردن میتوانید پس از کشیدن در ظرف روی املت را با کمی مایه انار سرخ شده تزئین کنید.

نكاتی برای تهیه املت انار

1)این غذا را هم با نان و هم با كته میتوان سرو كرد.

2)بهتر است مقدار بیشتری پودر سیر استفاده كنید تا املت شما خوشمزه تر شود.

3)انار استفاده شده در غذا باید ترش باشد.

4)در صورت تمایل مقداری رب انار ترش هم به مایه انار اضافه كنید.




روش دان کردن انار و اینکه چگونه انار را دانه کنیم

اگر بتوانید اناری را بدون افتادن حتی یک حبه از آن دانه کنید به بهشت خواهید رفت! احتمالا شما هم این جمله را از شنیده اید و با خود فکر کرده اید مگر چقدر دانه کردن انار می تواند سخت باشد؟ شاید آنقدر ها هم سخت نباشد اما این مقاله می تواند به شما کمک کند که انار را راحت تر و سریعتر دانه کنید.

طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

گام اول برای دان کردن انار

پوسته ی بالایی یا تاج انار را به صورت دایره وار برش دهید یک چاقو با تیغه ی منعطف بردارید و تنها با لبه ی چاقو به صورت دایره وار یک برش غیر عمیق روی پوسته انار ایجاد کنید.
 
طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

گام دوم
برای دان کردن انار

تاج انار را با دست و با ملایمت به سمت بیرون بکشید و از انار جدا کنید.
 
طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

گام سوم
برای دان کردن انار

سه برش کم عمق در امتداد غلاف سفید رنگ درونی، از بالا تا انتهای انار روی پوسته ایجاد کنید.
 
طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

گام چهارم
برای دان کردن انار

با فشار دادن انگشت شست به مرکز و به سمت بیرون، انار را 3 تکه کنید.
 


گام پنجم
برای دان کردن انار

تمام پوسته های سفید رنگ درونی را که روی سطح دانه ها قرار دارند با دست و با ملایمت جدا کنید.
 
طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

گام ششم
برای دان کردن انار

تکه های انار را درون یک کاسه بزرگ آب سرد قرار دهید.
 
طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

گام هفتم
برای دان کردن انار

درون آب تکه های بزرگ انار را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و دانه ها را از پوسته جدا کنید. با جدا کردن پوسته ها، دانه های جدا شده در ته ظرف قرار می گیرند و پوسته ها روی آب شناور می شوند.
 
طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

گام هشتم
برای دان کردن انار

از یک کفگیر برای بیرون کشیدن پوسته های اضافی استفاده کنید.
 
طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

گام نهم
برای دان کردن انار

دانه های انار درون ظرف آب را در یک صافی بریزید.
 
طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

گام آخر
برای دان کردن انار

می توانید با اضافه کردن کمی نعنا خشک و نمک یا گرفتن آب انار، از یک عصرانه دلچسب لذت ببرید.
 
طرز تهیه انواع غذا انواع غذای خوشمزه طرز تهیه غذا با انار روش تهیه انواع غذا آشپزی با انار

نکته ها

1/ انار بیش از هر میوه ی دیگری و حتی بیش از چای سبز دارای آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان و پلی فنول موجود در انار می تواند

جلوی رشد سلول های سرطانی را بگیرد. توصیه می شود افرادی که با خطر ابتلا به سرطان سینه و پروستات مواجه هستند به طور مرتب آب انار بنوشند.

2/ مصرف مداوم انار جریان خون را در بدن بهبود می بخشد و در نتیجه خطر سکته و حمله های قلبی را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان موجود، باعث کاهش کلسترول مضر خون می شود و با رقیق کردن خون جلوی ایجاد لخته را در شریان های خونی می گیرد.

3/ خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی انار می تواند به بهداشت دهان و دندان کمک کند و بیماری های مرتبط را کاهش دهد.

آشپزی و تغذیه  در ادامه عناوین مهم بخش آشپزی رو مشاهده می کنید










نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
به اشتراک بگذارید :