کد خبر: ۸۳۸۷۴

طرز تهیه انواع کباب کوبیده ایرانی و روش درست کردن انواع کباب های ایرانی و نحوه پخت انواع کباب کوبیده ایرانی رو در فر و در ماهیتابه به شما آموزش خواهیم داد

روش تهیه کباب کوبیده ، طرز تهیه کباب کوبیده|انواع کباب کوبیده خوشمزه : یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای ایرانی کباب ها هستند و مردم ایران علاقه زیادی به درست کردن کباب دارند. انواع کباب ها ر وبرای سفره های ایرانی با انواع گوشت و .. درست می کنند ما در سایت ایران مطلب قصد داریم روش پخت انواع کباب کوبیده با گوشت و گوشت مرغ و ... رو برای شما آموزش بدیم که در ادامه این آموزش پخت انواع کباب کوبیده رو مشاهده می کنید

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

مواد اولیه برای درست کردن طرز تهیه کباب کوبیده مرغ :

جعفرى ساطورى شده ٣ تا ٤ قاشق غذا خورى

فلفل دلمه اى ١/٢

پیاز متوسط ١ عدد

سینه مرغ کامل ١ قطعه

زعفران  (آبکرده) ٢ قاشق غذا خورى

کره (آب شده) ١٠٠گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه کباب کوبیده مرغ:

سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید سپس زعفران دم کشیده نمک و فلفل، پیاز رنده شده بدون آب و جعفرى ساطورى شده را با هم مخلوط کنید و تا جایى که چربى روى دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید،سپس روى ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید .حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جاى استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست میزنید از آب پیازى که رنده کرده

بودید استفاده کنید اینکار طعم خوبى به کباب شما میدهد،سیخها را به روى آتش منتقل کنید و هر چند درصد کمى احتمال ریختن آن هست اما دقایق اولیه سریع سیخها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن با پلوى زعفرانى یا نان داغ میل کنید البته کره داغ و آب شده را با برس قبل از سرو به کبابتان بمالید.

نکات مهم برای تهیه کباب کوبیده مرغ:

١:به جاى جعفرى خرد شده از فلفل دلمه اى ساطورى شده نیز میتوانید استفاده کنید که طعم خوبى به کباب شما میدهد من در مواد اولیه هر ٢ را یادداشت کردم شما از حس چشایى خود کمک بگیرید و فقط یکى از آنها را به گوشت خود اضافه کنید.

٢:آتش زیر کبابتان زیاد نباشه گوشت مرغ خیلى سریع خشک میشه و میسوزه،کم حرارت بودن آتش هم نتیجه تلاش شما را خراب خواهد کرد

٣:گوجه کباب شده کنار این غذا مکمل خوبیست



طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده طرز تهیه کباب انواع کباب

آماده سازی: 2 ساعت  - مدت انتظار: 1 ساعت  - مجموعاً: 3 ساعت

مواد اولیه برای 5 نفر

پیاز (رنده شده)  300گرم

گوشت (نیم کیلو گوشت ران گوساله چرخ کرده و نیم کیلو قلوه گاه یا گوشت سردست چرخ) 1کیلو

بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

نمک 1قاشق مرباخوری

زعفران (دم کرده) 1قاشق غذاخوری


کباب کوبیده
در واقع معروف ترین و محبوب ترین غذای ایران است که طبخ آن در سایر کشورها هم رواج دارد و اکثر افراد غذای ایرانی را با کباب کوبیده میشناسند!

طرز تهیه کباب کوبیده

ابتدا همه گوشتها را دوبار با دنده ریز چرخ گوشت، چرخ می‌کنیم و بدون پیاز ورز می‌دهیم پیاز را چرخ یا رنده ریز می‌کنیم. پیاز رنده شده را با گوشت مخلوط کرده و نمک را به آن اضافه می‌کنیم سپس به طور کامل ورز می‌دهیم تا چسبندگی پیدا کند.در نهایت زعفران و بیکینگ پودر را اضافه می‌کنیم و دوباره ورز می‌دهیم. یک مشت از گوشت بر می‌داریم و روی سیخ می‌گذاریم. دستمان را داخل آب گرم می‌زنیم و کباب را با دست صاف می‌کنیم. کباب را که روی سیخ زدیم به مدت یک ساعت در جای خنک می‌گذاریم تا بماند و بعد روی منقل یا کباب پز یا کباب گردان کباب میکنیم البته مقداری گوجه و فلفل هم به سیخ زده و برای سرو به همراه کباب آماده میکنیم.
 
نکاتی برای درست کردن کباب کوبیده :

1)خیلی مهم است که بدانید از گوشت تازه، کباب کوبیده به عمل نمی‌آید، بهتر است گوشت 24 ساعت در یخچال بماند.

2) اگر کباب‌پز به اندازه کافی گرم نشده باشد کباب می‌ریزد.سعی کنید وقتی کاملا داغ شد از آن استفاده کنید.

3) اگر کباب روی سیخ ریخت، کمی آرد سوخاری و تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

4) برای اینکه کباب روی آتش نریزد، ابتدا آتش باید تند باشد و خیلی سریع سیخ‌ها را می‌چرخانیم. بعد از اینکه گوشت روی سیخ خودش را گرفت، آتش را ملایم‌تر می‌کنیم. اگر روی منقل گوشت‌ها را کباب می‌کنیم، کمتر ذغال را باد می‌زنیم و می‌گذاریم تا کباب مغز پخت شود.

5) اگر گوشتمان خیلی چرب باشد، احتمال ریختن آن در آتش بیشتر می‌شود.

6) در صورتی که دوست داریداز مقدار بیشتری پیاز استفاده کنید، باید آب آن را بگیرید.

7)اگر گوشت را خیلی زیاد ورز بدهید احتمال ریختن گوشت خیلی کم میشود.

8)توجه داشته باشید هرچه گوشت سردتر باشد احتمال ریختن آن کمتر است پس بهتر است بعد از سیخ زدن آن را 2ساعت داخل یخچال قرار دهید

9) گوشت حتما باید بدون آب باشد ، و خیلی چرب هم نباشد

10) سیخ شما باید سرد و خشک باشد ، اگر سیخ را تازه شستید خشک کرده و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید

11) پیاز ها را می توانید داخل یه پارچه بریزید تا آبش کشیده شود !

12) اگر دیدید که کباب شما درحال ریختن است کمی پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشت اضافه کنید. و دوباره ورز بدید.

13)سعی کنید اصلا گوشت را چنگ نزنید و به قول کبابی ها آن را کف بزنید یعنی گوشت را روی هم برگردانید و باز با دست فشار داده قسمت دیگر را برگردانید (به ضورت دورانی).



طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر

مواد اولیه برای درست کردن کباب کوبیده بوقلمون

گوشت بوقلمون (سینه _ چرخ شده) میزان لازم

پیاز (له شد شده _ آب گرفته)  3 عدد

زنجفیل 2 ق.م

نمک ، فلفل سیاه میزان لازم

جعفری (ساطوری شده) 1 فنجان

زعفران (دم شده) ته فنجان

کره میزان لازم


در ابتدا گوشت بوقلمون و پیاز رو 3 بار دیگه با هم چرخ می کنیم تا کاملا له بشود. بعد زعفران و نمک و فلفل و زنجفیل رو اضافه می کنیم و جعفری رو هم می ریزیم و ورز می دیم. گوشت رو شانه می زنیم من اینجا 3 تا سیخ داشتم که به اندازه 3 تا سیخ شانه زدم. بعد دستمون رو با آب گرم خیس می کنیم و گوشت رو که در دست شکل بیضی بهش دادیم به سیخ می گیریم و می چسبونیم به سیخ و با انگشت شصت به صورت لقمه لقمه اونو حالت می دیم. کف سینی فر کاغذ روغنی می ندازیم و کبابها رو روش می زاریم و کره رو برش می زنیم و روی کباب می زاریم. فر رو از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت داخل فر قرار می دیم. در این حین باید کبابها رو پشت و رو کنیم. بیشتر از این کباب رو داخل فر نزارید چون سفت و خشک میشه. در ضمن من از شعله پایین استفاده کردم.



طرز تهیه کباب کوبیده مرغ (تابه ای)

طرز تهیه کباب کوبیده طرز تهیه کباب انواع کباب

آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 1 ساعت - مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه برای 4 نفر

نمک به میزان لازم

سیر  1تا2حبه

پیاز  1عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده

سماق (قرمز) 1قاشق سوپخوری

کره 3قاشق سوپخوری

زردچوبه به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم

پیاز  1عدد

زیره (آسیاب شده) به میزان لازم

تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم

مرغ (بدون استخوان و پوست)  نیم کیلو

گوجه فرنگی  به میزان لازم

سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم


طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای :

ابتدا مرغ را 2بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و ... بریزید و نمک بپاشید سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید. کباب‌های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه‌فرنگی‌های آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.

نکاتی برای تهیه کباب کوبیده تابه ای:

1)می‌توانید پس از تبخیر شدن آب کباب،‌ گوجه‌فرنگی‌ها را دورتادور کباب در تابه بچینید و با این روش کباب و گوجه‌فرنگی‌ها را همزمان با هم بپزید.

2)در صورت تمایل دو قاشق چایخوری رب گوجه‌فرنگی و یک عدد تخم‌مرغ را به مایه گوشت اضافه نمایید تا کباب خوشرنگ و مغذی‌تر و متفاوتی داشته باشید.

3)می‌توانید به میزان یک‌سوم پیمانه ماست چکیده را جایگزین کره نمایید و در آن صورت سه قاشق سوپخوری سبزی معطر ریز خرد شده هم به مایه گوشت اضافه کنید. می‌توانید به میزان یک‌چهارم پیمانه پیازچه ریز خرد شده را با یک‌چهارم پیمانه زیتون سیاه(بدون هسته) ریز خرد شده نیز به مایه گوشت بیفزایید در این صورت مواد ذکرشده را آخرین مرحله به مایه گوشت اضافه و آب مایه را بگیرید.

4)می‌توانید سه قاشق سوپخوری سس گوجه‌فرنگی را با دو قاشق سوپخوری فلفل از نوع دلمه ریز خرد شده را همراه با خردل (به میزان لازم) به مایه‌ی گوشت اضافه کنید.

5)می‌توانید مایه‌ی گوشت را روی تخته کار به صورت رولت باریک در آورده،‌ با یک کارد به اندازه‌های یک‌سان تقسیم نمایید سپس هر قسمت را در دست به شکل سیگارت درآورده و در یک بشقاب قرار دهید سپس همه را که با این روش آماده کردید در روغن گرم شده سرخ نمایید(کباب لقمه‌ای نامیده می‌شود) کباب لقمه‌ای را با مخلوط پیاز خلال شده و جعفری خرد شده و سماق و گوجه‌فرنگی سرو نمایید.



طرز تهیه کباب کوبیده نگینی

طرز تهیه کباب کوبیده طرز تهیه کباب انواع کباب

مواد اولیه برای درست کردن کباب کوبیده نگینی:

نمک به میزان لازم

پیاز  نیم کیلو

گوشت گوساله نیم کیلو

گوشت گوسفندی نیم کیلو

فیله مرغ نیم کیلو

زعفران به میزان لازم


ابتدا دو نوع گوشت گوسفند و گوساله را پاک کرده و بشویید و یک ساعت اجازه دهید کاملا خشک شوند.سپس آنها را با هم مخلوط کرده و دوبار چرخ کنید.

پیازها را پوست کنده و چرخ کنید و آب آنها را کامل بگیرید به طوری که اصلا آب نداشته باشند.کمی از آب پیاز را نگه دارید.نمک را به پیاز اضافه کرده و پیاز را به گوشتی که از قبل دو بار چرخ شده اضافه کرده مجدداً یک بار دیگر چرخ کنید. سپس گوشت را در یک ظرف بزرگ بریزید و آن را با کف دست حسابی ورز دهید. برای این کار می توانید از غذاساز نیز استفاده کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه بگذارید تا گوشت حسابی کش بیاید. سپس به مدت 15 دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید تا قدری سرد شود. سپس از گوشت تکه هایی به وزن 100 تا150 گرم چانه بگیرید.

دست را با آب پیاز مرطوب کرده و گوشت را به سیخ بکشید. وسط هر برش یک تکه از فیله مرغ به صورت نگین قرار دهید. در صورت تمایل از زعفران غلیظ دم کشیده نیز می توانید استفاده کنید.به این صورت که آن را یا در مایه کوبیده یا روی کباب بریزید.

نکاتی برای درست کردن کباب کوبیده نگینی :

بهتر است پیاز چرخکرده را یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد و آب آن جدا شود. سپس پیاز را چنگ زده در تنظیف بریزید و حسابی فشار دهید تا آب آن خارج شود تا تفاله پیاز به دست آید. دقت کنید ظرف پیاز حتما باید دارای درپوش چفت باشد! اینکه پیاز شما آب نداشته باشد نکته بسیار مهمیست که ممکن است در صورت عدم توجه باعث ریختن کباب از سیخ شود.  بهتر است برای کباب کردن از آتش بسیار تند استفاده کنید و چند ثانیه اول کباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.



طرز تهیه کباب کوبیده سنتی

طرز تهیه کباب کوبیده طرز تهیه کباب انواع کباب

مواد اولیه برای تهیه کباب کوبیده سنتی:

زرده تخم مرغ 1عدد

گوشت مخلوط چرخ کرده برای هر سیخ 70گرم

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

جوش شیرین نصف ق چ

پیاز  ۲ عدد برا ی یک کیلو گوشت

 
طرز تهیه کباب سنتی :

گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم دو بار چرخ کنید. برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید.

به این گوشت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید. برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایین‌تر آمده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتها و ابتدای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).

میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش ذغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.



نکاتی در مورد پخت کباب کوبیده

کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی.

برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید 9 نکته را رعایت کرد:


1. مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.گوشت کباب کوبیده را چندین بار چرخ کنید و بعد خوب با پیاز ورز دهید تا یک تکه شود. هر چقدر گوشت بیشتر چرخ شود و بیشتر ورز داده شود احتمال نریختن آن از سیخ بیشتر است.

2. برای گرفتن آب پیاز می توانید پیاز رنده شده را در تنظیفی تمیز بریزید و آب آن را بگیرید. به طوری که حتی قطره ای آب باقی نماند. یادتان باشد که زیاده روی در مصرف پیاز باعث وارفتن کباب و ایجاد بوی بد در غذا می شود.

3. گوشت مورد استفاده در کباب کوبیده بهتر است از دو بخش چرب و خشک تشکیل شود( نه خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک) ، یعنی گوشت نسبت چربی بیشتر یا کمتری داشته باشد. بهترین قسمت ها قلوه‌گاه (گوشت نیم‌دنده‌ها)و ران و شکمبه هستند که توصیه می شود مخلوط و با هم چرخ شوند. معمولا از گوشت گوسفند برای کباب کوبیده استفاده میشود ولی مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله نیز میتوان استفاده کرد. اگر می‌خواهید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، دوسوم آن گوسفند باشد و یک‌سوم گوشت گوساله باید باشد.

4. هرگز برای تهیه کباب کوبیده از آرد، نان خشک یا جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا اگر تمام نکته ها را در تهیه مایه گوشت به کار ببرید، دیگر استفاده از مواد یاد شده، آن هم برای راحت تر به سیخ کشیدن کباب، لزومی ندارد.

استفاده از جوش شیرین در آشپزی موجب بروز عوارض گوناگون برای مصرف کنندگان این گونه غذاها می شود. سود(باقیمانده از تجزیه جوش شیرین)در مقابل حرارت با ثبات است و در محصول باقی وغذا را قلیایی و نا مطلوب می کند . از طرفی به کار بردن جوش شیرین روی رنگ کباب اثر می گذارد و آن را کدر می کند، استفاده از جوش شیرین موجب سفت شدن کباب می شود و برای انسان مضر است. هم چنین باعث هضم نشدن غذا و ایجاد اختلال در دستگاه گوارشی و جذب نشدن بعضی فلزات مفید می شود و زمینه را برای جذب فلزات سنگین و سرطان زا فراهم می کند و با ایجاد آلکالوز متابولیک زمینه ی سرطان زایی را فراهم می سازد .

کربنات سدیم با تأثیر بر اسید کلریدریک ترشح شده ، در معده موجب خنثی شدن اسید معده شده و منجر به اختلالات عمل هضم و انواع سوء هاضمه به دلیل تحریک معده برای ترشح هر چند بیشتر اسید می شود ،ضمن اینکه منجر به اختلال جذب مواد غذایی از جمله : قند ،اسید چرب ،اسید آمینه ،عناصر معدنی و ویتامین های محلول در آب نیز خواهد شد . از سوی دیگر این ماده اثر خورنده و نابود کننده بر پوشش دستگاه گوارش داشته و موجب انواع گاستریت و زخم دستگاه گوارش می شود

جوش شیرین ، آهن موجود در گوشت را در روده غیر قابا استفاده می کنند . جذب آهن در معده و روده انجام می گیرد و بستگی به عواملی همچون :غلظت آهن،حالت اسیدی شیره معده و ویتامین B12 و ... دارد . آهن مواد غذایی بیشتر 3ظرفیتی است و پس از احیا شدن به ماده ای موسوم به آپوفرتین متصل و جذب می شود . افزایش PH دستگاه گوارش مانع از احیاء آهن 3 ظرفیتی و تشکیل آهن 2 ظرفیتی و به تبع آن آپوفرتین می شود و از این طریق جذب آهن را مختل می کند

5. استفاده از زردچوبه در تهیه این غذا خطای بزرگی است. فراموش نکنید که ادویه های مناسب کباب کوبیده، زعفران، نمک و مقدار کمی فلفل سیاه هستند. البته زعفران را در کباب کوبیده زعفرانی استفاده می کنند و لزومی ندارد که در کباب کوبیده ساده ریخته شود.

6. بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم، بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی «بیات» شود. این کار باعث می شود گوشت به سیخ کشیده شده نریزد.

7. بعد از به سیخ کشیدن کباب ها، سیخ ها را هم مدتی در یخچال قرار دهید و بعد آنها را برای طبخ روی آتش بگذارید تا از ریختن گوشت روی آتش جلوگیری شود.سیخ مخصوص کباب کوبیده، پهن است؛ نکته‌ای که برای درست کردن کباب کوبیده در رابطه با سیخ آن باید حتما در نظر بگیرید این است که سیخ کباب نباید نو باشد. اگر سیخ شما نو است بهترین کار این است که یک بار آن را حتی بدون کباب روی آتش بگذارید.

8. فاصله سیخ ها از آتش نباید کم باشد زیرا باعث می شود کباب ها بسوزند. این فاصله زیاد هم نباید باشد تا کباب ها نپخته باقی نمانند. تند تند چرخاندن سیخ ها هم باعث می شود مغز کباب ها نپخته بماند پس به آرامی آنها را روی آتش بگردانید.

9. صرف نظر از ارزش غذایی، خوش طعم ترین نوشیدنی با کباب کوبیده دوغ مزه دار شده با سماق، گل سرخ، نعناع و پونه خشک است که توصیه می شود با نمک کم تهیه شود.

اگر چربی خون دارید

چربی های مرئی گوشت را تا جایی که می توانید بگیرید. البته این موضوع باعث خشک شدن کباب کوبیده خواهد شد. در ضمن از افزودن کره به این غذا خودداری کنید زیرا با این کار مقدار کالری دریافتی تان چند برابر خواهد شد. به جای خوردن حجم زیادی برنج با کباب، آن را با بشقابی از سالاد سبزی های تازه میل کنید تا انرژی مازاد دریافتی، اضافه وزن و افزایش چربی خون را برای شما در پی نداشته باشد.

اگر کم خونی دارید

گوشت قرمز از منابع عالی آهن است بنابراین خوردن یک سیخ کباب کوبیده می تواند مقادیر قابل ملاحظه ای آهن را به بدنتان برساند، البته اگر این غذا را با آبلیموی تازه یا یک لیوان آب پرتقال بخورید. فراموش نکنید که خوردن کباب با ماست یا دوغ، به دلیل کلسیمی که در این مواد غذایی وجود دارد، باعث کاهش جذب آهن می شود پس به جای یک کاسه ماست موسیر، کباب تان را با یک بشقاب سالاد بخورید.
 
اگر یبوست دارید

بهتر است کباب را با سبزی های کباب شده ای مانند گوجه فرنگی، قارچ و فلفل سبز یا دلمه ای همراه کنید تا فیبر دریافتی تان افزایش و عملکرد دستگاه گوارش تان بهبود یابد. البته افزودن کمی روغن زیتون به غذا نیز موثر خواهد بود و چه بهتر که نوشیدنی همراه کباب، یک لیوان آب باشد.

آشپزی و تغذیه  در ادامه عناوین مهم بخش آشپزی رو مشاهده می کنید










نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
به اشتراک بگذارید :