کد خبر: ۸۳۶۷۸

خورش بامیه روش تهیه خورش بامیه طرز تهیه خورش بامیه طرز تهیه خورش خورش بامیه با مرغ خورش بامیه با گوشت انواع خورش بامیه و روش های درست کردن اون رو در سایت ایران مطلب می توانید مشاهده کنید

خورش بامیه یکی از غذاهای ایرانی محبوب و دوست داشتنی است که تقریبا همه جای ایران این نوع خورش خوشمزه رو درست می کنند و مورد استفاده قرار می دهند. خورش بامیه رو با انواع خوراکی ها و گوشت و مرغ و ... می توان پخت. ما در سایت ایران مطلب و در این قسمت قصد داریم روش تهیه انواع خورش بامیه رو به شما آموزش بدیم که در ادامه مشاهده می کنید
 
طرز تهیه خورش بامیه با مرغ

خورش بامیه روش تهیه خورش بامیه طرز تهیه خورش بامیه

آماده سازی: 15 دقیقه  - مدت انتظار: 1 ساعت  - مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه برای 6 نفر 

مرغ  1عدد

بامیه (خورشتی) 200گرم

پیاز  2عدد

رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری

روغن به میزان لازم

نمك به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

 
بامیه جزو مواد بسیار خوشمزه و پرخاصیت است كه بیشتر به در خورش بامیه استفاده میشود.تركیب بامیه و آلو با مرغ خورش بسیار لذیذی را پدید آورده است كه دستور آن برای شما دوستان آماده شده است.

طرز تهیه خورش بامیه با مرغ
 
ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را كمی تفت میدهیم تا آب آنها تبخیر شود و سپس به همراه روغن نیمه سرخ کرده و همراه مرغ خرد شده تفت می‌دهیم تا طلایی شود. رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.

آلوها را شسته و به آنها اضافه می‌كنیم و مقداری آب ریخته تا مرغ‌ بپزد. بامیه‌ها را پس از شستن و خشك كردن، كمی تفت می‌دهیم و به دلیل این‌که بامیه هنگام پخت سریع حالت خود را از دست داده و له می‌شود آن را 15 دقیقه قبل از این‌كه خورش را سرو نماییم به مرغ‌ اضافه می‌كنیم تا بپزد (زمان پخت بامیه كوتاه می‌باشد) و زمانی كه خورش جا افتاد، همراه برنج سرو می‌نماییم.
 
نكاتی برای تهیه خورش مرغ با بامیه
 
1)برای خوشمزه تر شدن خورش سعی كنید به آن كمی زعفران اضافه كنید.

2)یادتان باشد بامیه خوب بامیه ریز و هم اندازه است(یعنی سایزها در مقدار مشخص زیاد متفاوت نباشد.)

3)برای پخت بامیه قسمت خیلی كمی از سر آن را بگیرید و اجازه دهید قسمت كلاه مانند آن باقی بماند تا روغن كمتری بگیرد.

4)سعی كنید آلوها را شسته و به مدت 5ساعت با آب جوش خیس كنید و سپس آن را به همراه آب به خورش اضافه كنید تا خورش شما لذیذی تر شود.



طرز تهیه خورش بامیه با گوشت

خورش بامیه روش تهیه خورش بامیه طرز تهیه خورش بامیه

مواد اولیه برای تهیه خورش بامیه با گوشت

آبلیمو 2 تا 3 ق س

رب (میوه نسترن یا رب انار خانگی) 2 ق س

بامیه 750 گرم

پیاز (سرخ کرده)  3 ق س

گوشت (ماهیچه گوسفندی) 1-500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

 
طرز تهیه خورش بامیه با گوشت:

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه ای می ریزم و در ظرف را می بندیم (درب ظروف را حداقل در مراحل اولیه پخت که بخارات درمی آید، بگونه ای بگذارید که مانع خروج بخارات نشود) و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد دو سه لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد. در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد مقداری آب به آن اضافه می نماییم.

برای آنکه بامیه لیز نشود باید ته آن را به هیچ وجه نگرفت کافی است که فقط چوب های ته آن را کمی کوتاه نماییم. بعد بامیه را می شوییم و ظرف مناسبی را آب کرده می گذاریم جوش بیاید . بامیه را در آب جوش ریخته یک قاشق نمک به آن اضافه می کنیم می گذاریم کمی بپزد باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود. سپس بامیه را در صافی می ریزیم رب و آبلیمو و به حد کافی نمک و فلفل را به خورش اضافه کرده بعد از دو سه جوش بامیه را داخل خورش می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا جا بیفتد.

رب میوه نسترن:

رب میوه نسترن جایگزین مناسبی برای رب گوجه فرنگی می باشد که هم اکنون بسیاری از زنان شمالی نسبت به تهیه آن اقدام می نمایند.



طرز تهیه خورش بامیه

خورش بامیه روش تهیه خورش بامیه طرز تهیه خورش بامیه

آماده سازی: 30 دقیقه - مدت انتظار: 1 ساعت - مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه برای 3 نفر

گوشت (خورشتی و بدون چربی) نیم كیلو

بامیه نیم كیلو

پیاز (متوسط)  1 عدد

گوجه فرنگی (نگینی شده)  2 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

نمك به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

زعفران (ساییده شده) 1 قاشق چایخوری

گرد لیمو به میزان لازم


خورش بامیه جزو خورش های بسیار بسیار لذیذه و بهتون پیشنهاد میكنم حتی اگه از خوردن بامیه خاطره بدی دارید یا اصلا نظر خاصی بهش ندارید حتما حتما این خورش فوق العاده رو امتحان كنید و مطمئن باشید پشیمون نمیشید.قول میدم!!

طرز تهیه خورش بامیه :

گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و با كمی پیاز ،فلفل ، نمك و مقدار بسیار كمی سركه و در صورت امكان 3 عدد برگ بو آبپز كنید. در ظرفی مناسب پیاز را نگینی خرد كرده و در روغن بسیار داغ نیم سرخ كنید و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و مقداری نمك به آن اضافه كرده و خوب سرخ كنید.پس از آن گوجه فرنگی نگینی شده را به مواد اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد كل مواد را به گوشت پخته شده اضافه كنید.

یادتان باشد برگ بو ها را پس از پختن از گوشت خارج كنید.

در ظرفی جدا روغن را داغ كرده و بامیه ها را پس از شستن و گرفتن سر آن در روغن خوب سرخ كنید.و پس از آن شعله را ملایم كرده و گوشت را روی بامیه های سرخ كرده بریزید و با حدود 1 لیوان آب به آنها فرصت دهید تا خوب پخته شوند .حدود 10 دقیقه مانده به آماده شدن خورش زعفران آبكرده را به خورش اضافه كرده و مقداری گرد غوره یا گرد لیمو عمانی روی غذا بدهید.

نكاتی برای تهیه خورش بامیه

1) بامیه خوب بامیه قلمی و ریز است در موقع خرید دقت كنید.

2) اگر گرد غوره یا گرد لیمو عمانی ندارید میتوانید از 3 عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته در خورش استفاده كنید و اگر آن هم موجود نبود از آبلیمو استفاده كنید البته گرد لیمو از همه خوشمزه تر است.

3) هرچه بامیه شما ریزتر و سرخ شده تر باشد غذای شما خوشمزه تر میشود.موقع سرخ كردن دقت كنید.

4) برخی استفاده از گوشت چرخ شده یا قلقلی را به گوشت تكه ای ترجیح میدهند البته این مورد كاملا سلیقه ای است.

آشپزی و تغذیه  در ادامه عناوین مهم بخش آشپزی رو مشاهده می کنید










نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
به اشتراک بگذارید :