کد خبر: ۸۳۶۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

طرز تهیه ته چین مرغ و روش درست کردن انوع ته چین خوشمزه مرغ و نحوه پخت ته چین مرغ رو در این مجموعه و در بخش آشپزی سایت ایران مطلب می توانید مشاهده کنید

ته چین مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که زیاد مورد توجه خانواده ها و رستوران ها برای سرو این غذا قرار می گیرد و مشتری های زیادی هم دارد. ما به درخواست شما کاربران عزیز نحوه درست کردن انواع ته چین مرغ رو برای شما به صورت آموزشی در ادامه به نمایش گذاشتیم که مشاهده می کنید

طرز تهیه ته چین ماست و مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین
 
آماده سازی: 1 ساعت - مدت انتظار: 1 ساعت  - مجموعاً: 2 ساعت 

مواد اولیه برای 3 نفر

تخم مرغ  2عدد

مرغ  250گرم 

زعفران (ساییده) 1قاشق چایخوری 

برنج 1ونیم پیمانه 

ماست 1 پیمانه 

کره (آب شده) 1چهارم پیمانه 

نمک به میزان لازم 

فلفل به میزان لازم 

زرده تخم مرغ 2عدد 

زرشک 2قاشق سوپخوری 

خلال پسته به میزان لازم 

خلال بادام به میزان لازم

 
روش درست کردن ته چین ماست و مرغ
 
ابتدا ماست،زرده های تخم مرغ،ادویه و تخم مرغ و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید و بعد خلالها و زرشک شسته شده و سرخ شده را به آن اضافه کنید.مرغ را با مواد دلخواه نیم پز کنید و بعد از آماده شدن کمی در کره و زعفران تفت دهید.برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کرده و آن را داخل مواد تخم مرغ ریخته و کاملا مخلوط کنید.حال ظرفی مناسب در نظر بگیرید و کمی کره یا روغن داخل آن داغ کنید و کمی برنج ته آن بریزید و بعد مقداری از مرغ و مواد را ریخته و بعد از صاف کردن دوباره تا انتها ادامه بدهید و با کفگیر فشرده کنید و بعد با اضافه کردن مقداری آب آن را دم کنید.بعد از آماده شدن با خلال پسته و بادام وماست و ....تزیین کنید.
 
نکاتی در مورد تهیه ته چین مرغ و ماست
 
1)حتما برنج را دو ساعت با نمک خیس کنید.

2)بهتر است این غذا در پلو پز یا فر یا تابه دو طرفه طبخ شود.

3)اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید.

4)بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.

5)حتما بعد از پخت قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا برنج به راحتی از آن جدا شود.

5)برای اینکه برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30ثانیه داخل آب یخ قرار دهی و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید. 



طرز تهیه ته چین مرغ در ماهیتابه

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

آماده سازی: 1 ساعت - مدت انتظار: 2 ساعت - مجموعاً: 3 ساعت

مواد اولیه برای 4 نفر

برنج 5 پیمانه

سینه مرغ 2 عدد

ماست (پرچرب) 2 پیمانه

تخم مرغ  5 عدد

روغن 1/2 پیمانه

زعفران چند ق غ

نمک و فلفل به مقدار لازم


روش تهیه ته چین مرغ در ماهیتابه

مرغ را با ادویه کم میپزیم بطوریکه بعد از پختن فقط یک استکان آب داشته باشه. بعد از پخت استخان های مرغ را جدا میکنیم. زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم. ماست را بهم میزنیم . نصف از زعفران حل شده در آب جوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ در ماست میریزیم و بهم میزنیم و گوشت مرغ ریش شده (درشت ریش کنید) را در ماست میخابانیم. بهتر است از یک روز قبل مواد را در ماست بخوابانید. - پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز (من در ماهیتابه این کار را انجام دادم) دو عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت مرغ را در آن خواباندیم میریزیم سه چهار کفگیر برنج در ماهیتابه ریخته و مایه با برنج خوب مخلوط میکنیم و در ته ظرف را با پشت قاشق حسابی صاف میکنیم. مقداری مرغ روی برنج میچینیم(تقریبا همه طرف رو پر کند) باز سه چهار کفگیر برنج و دوباره از گوشت مرغ روی برنج میریزیم. در هر مرحله با پشت قاشق صاف میکنیم و فشار میدهیم تا له شود. در آخر آب گوشت مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده و بقیه ماستی که در ظرف باقیمانده را مخلوط میکنیم و این مایه را روی سطح برنج میریزیم.(ممکن است یکم آب زیاد شود اما همان اجازه میدهد تا پلو نسوزد و بافت نرمی پیدا کند) در ماهیتابه را با دم کنی میپوشانیم و اول بمدت 5 دقیقه با حرارت زیاد بعد از آن یک ساعت و نیم الی دو ساعت با حرارت کم و شعله پخش کن میگذاریم تا دم بکشد.



طرز تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

آماده سازی: 2 ساعت

مواد اولیه برای 4 نفر

روغن و کره به میزان لازم

برنج 4 پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم

خلال بادام 50 گرم

ماست چکیده ترجیحا ترش نیم کیلوگرم

مرغ متوسط یک عدد


طرز تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ :

مرغ را با یک ونیم لیتر اب میجوشانیم و کف ان را مرتب میگیریم ، بعد به ان زرد چوبه، پیاز یک عدد بزرگ ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه کرفس ، یک عدد هویج ، چوب دارچین و نمک وفلفل اضافه میکنیم به مدت 10دقیقه با حرارت زیاد میجوشانیم.

بعد حرارت را ملایم میکنیم به مدت یک ساعت ونیم میپزیم بعد از پخت باید حدود یک لیوان اب مرغ بماند .مرغ را بیرون اورده وپس از خنک شدن استخوان مرغ را میگیریم تکه هاى مرغ را خیلى ریز نکنید.

به نیمى از ماستمان کمى نمک ، زعفران 2 قاشق غذا خورى و فلفل قرمز وکمى پودر خردل اضافه میکنیم و مرغهارا دران قرار میدهیم ودر یخچال میگذاریم. این کار را میتوانیم حتى از روز قبل انجام دهیم که در این صورت خوشمزه هم میشود

حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار میکنیم وکنار میگذاریم براى برنج. برنج را با یک قاشق زرد چوبه میجوشانیم وان را زنده بر میداریم . حتماً اول با اب ولرم کمى شستشو میدهیم بعد کمى اب سرد. وبرنج را با ماستمان مخلوط میکنیم +کمى روغن مایع .

حالا کف قالبمان یادر ماهیتابهء گود نصف پیمانه روغن ریخته ونیمى از برنج را ریخته وصاف میکنیم وروى ان زعفران میریزیم بعد مرغهارا روى برنج میچینیم وخلال بادام ها را هم همه جاى ظرف میپاشیم وبعد بقیه برنج را و دوباره زعفران . با قاشق چند سوراخ روى برنج ایجاد میکنیم و در اخر نصف لیوان اب مرغ و نصف لیوان روغن مایع وکره را روى برنج میدهیم.
 
روى قالب را فویل کشیده وداخل فر گذاشته روى حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد باحرارت متوسط براى یک ساعت دیگر. ویا اگر روى حرارت مستقیم خواستیم تهیه کنیم 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد وبعد حرارت را کم میکنیم بمدت یک ساعت و نیم ...



طرز تهیه ته چین مرغ با اسفناج و برگه قیسی

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

مواد اولیه برای درست کردن ته چین مرغ با اسفناج و برگ قیصی:

ماست  3 ق.غ

زرده تخم مرغ  4 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

برگه قیسی 1.5 لیوان

زعفران دم کرده به میزان لازم

پیاز داغ 5قاشق غذا خوری

اسفناج نیم کیلو

برنج 3 پیمانه

مرغ  400کرم

پیاز  1 عدد

روغن زیتون 3 ق.غ

روغن حیوانی در صورت تمایل


برنج را با نمک و آب از 3-4 ساعت قبل خیس کنید. اسفناج های شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را که جداگانه تفت دادیم اضافه کنید .

ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن مرغ را ریش ریش و از هم باز کنید .

برگه قیسی ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب بشویید.

(میتوانید از آلو هم استفاده کنید در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود) برنج را با کمی آب روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش به جوش آید و برنج نرم وپخته شود بعد برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه برگه قیسی بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت 45 الی 50 دقیقه دم بیندازید با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .



طرز تهیه رولت ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

آماده سازی: 2 ساعت - مدت انتظار: 2 ساعت - مجموعاً: 4 ساعت

مواد اولیه برای 5 نفر

مرغ متوسط یک عدد

ماست چکیده (ترجیحا ترش) نیم کیلوگرم

خلال بادام 50 گرم

زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم

برنج پلوپز 4 پیمانه

روغن و کره به مقدار لازم



طرز تهیه رولت خوشمزه ته چین مرغ :

مرغ را با یک و نیم لیتر آب می جوشانیم و کف آن را مرتب می گیریم، بعد به آن زردچوبه، پیاز یک عدد بزرگ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه کرفس، یک عدد هویج، چوب دارچین و نمک و فلفل اضافه میکنیم به مدت 10 دقیقه با حرارت زیاد می جوشانیم بعد حرارت را ملایم می کنیم به مدت یک ساعت و نیم می پزیم بعد از پخت باید حدود یک لیوان آب مرغ بماند. مرغ را بیرون آورده و پس از خنک شدن استخوان مرغ را می گیریم تکه های مرغ را خیلی ریز نکنید.

به نیمی از ماستمان کمی نمک، زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری و فلفل قرمز و کمی پودر خردل اضافه می کنیم و مرغ ها را در آن قرار می دهیم و در یخچال می گذاریم. (این کار را می توانیم حتی از روز قبل انجام دهیم که در این صورت خوشمزه هم می شود) حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم برای برنج.

برنج را با یک قاشق زردچوبه می جوشانیم و آن را زنده برمی داریم. حتما اول کمی با آب ولرم شستشو می دهیم بعد کمی آب سرد. و برنج را با ماستمان مخلوط می کنیم + کمی روغن مایع.

حالا کف قالبمان یا در ماهیتابه گود نصف پیمانه روغن ریخته و نیمی از برنج را ریخته و صاف می کنیم و روی آن زعفران می ریزیم

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

بعد مرغ ها را روی برنج می چینیم و خلال بادام ها را هم ، همه جای ظرف می پاشیم و بعد بقیه برنج را و دوباره زعفران.

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

با قاشق چند سوراخ روی برنج می دهیم. روی قالب را فویل کشیده و داخل فر گذاشته روی حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد با حرارت متوسط برای یک ساعت دیگر و یا اگر روی حرارت مستقیم خواستیم تهیه کنیم 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد و بعد حرارت را کم می کنیم . به مدت یک ساعت و نیم

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

رولت ته چین مرغ را من روی فویل رول کردم و در فر قرار دادم.
 
طرز تهیه ته چین مرغ انواع ته چین مرغ ته چین مرغ ته چین مرغ خوشمزه درست کردن ته چین

آشپزی و تغذیه  در ادامه عناوین مهم بخش آشپزی رو مشاهده می کنید










نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
کبری
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
0
0
تهیه این غذا خیلی دقت میخواهد و وقت کافی وحوصله ولی در عوض ارزش داره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
به اشتراک بگذارید :