کد خبر: ۸۳۵۴۸

روش درست کردن انواع فلافل و طرز تهیه فلافل های خوشمزه و جدید طریقه درست کردن فلافل رو در این مجموعه و در قسمت آشپزی سایت ایران مطلب مشاهده می کنید

فلافل یکی از جمله غذاهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر اون رو به عنوان شام و غذای عصرانه استفاده می کنند. ما در این مطلب و در این آموزش قصد داریم به خاطر درخواست کاربران و محبوبیت فلافل چند نمونه از انواع فلافل خوشمزه و جدید رو برای شما آموزش بدیم تا بتوانید این چند نوع فلافل خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و دوستان از خوردن اون لذت ببرید

طرز تهیه فلافل پخته شده در فر با سس ارده (فلافل کم چربی)

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 30 دقیقه - مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه برای تهیه فلافل پخته شده در فر با سس ارده : برای 3 نفر


مواد فلافل


کنسرو نخود (یا نخود پخته شده) 1قوطی

پیاز (خرد شده) پیاز 1/2فنجان

سیر (خرد شده) سیر 1قاشق غذاخوری

گشنیز تازه (خرد شده) 2قاشق غذاخوری

جعفری خشک 2قاشق غذاخوری

پودر زیره 1قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز 1قاشق چایخوری

پودر پیاز 1قاشق چایخوری

نمک 1قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1قاشق چایخوری

آرد 2قاشق غذاخوری

روغن زیتون تصفیه شده 1قاشق غذاخوری

آرد 1/4 فنجان در یک کاسه کوچک

روغن زیتون تصفیه شده 2قاشق غذاخوری در یک کاسه کوچک

کنسرو نخود (یا نخود پخته شده) 1قوطی(410گرم)

پیاز (خرد شده) پیاز 1/2 فنجان

سیر (خرد شده) سیر 1قاشق غذاخوری

گشنیز تازه (خرد شده) 2قاشق غذاخوری

جعفری خشک 2قاشق غذاخوری

پودر زیره 1قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز 1قاشق چایخوری

پودر پیاز 1قاشق چایخوری

نمک 1قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1قاشق چایخوری

آرد 2قاشق غذاخوری

روغن زیتون (ترجیحا تصفیه شده) 1قاشق غذاخوری

آرد 1/4فنجان در یک کاسه کوچک

روغن زیتون (ترجیحا تصفیه شده) 2قاشق غذاخوری در یک کاسه کوچک

مواد سس ارده :

ارده 1/2فنجان

آب 1/4فنجان

روغن زیتون تصفیه شده 2قاشق غذاخوری

لیمو 1عدد

سیر (له شده) سیر 1قاشق غذاخوری

نمک 1/2قاشق چایخوری

جعفری خشک 1قاشق چایخوری

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید
 
برای درست کردن سس ارده همه ی مواد مخصوص سس بجز لیمو را در مخلوط کن ریخته و با دستگاه مخلوط میکنیم بعد لیمو را آب گرفته ودر مخلوط ریخته و یک دور با دستگاه مخلوط میکنیم.در ظرفی ریخته و در یخچال تا موقع سرو نگهداری میکنیم. برای درست کردن فلافل ها تمام مواد به جز آرد و روغن دو ردیف آخر مواد رو با هم مخلوط می کنیم و در غذاساز یا مخلوط کن میریزیم و خورد می کنیم تا جایی که تکه های درشت داخلش نمونه.

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید
 
وقتی خمیر فلفل آماده شد کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم. وسایلی که برای آماده کردن فلافل ها لازمه شامل برس روغن ،قاشق بستنی ریزی ( اسکوپ بستنی)، خمیر فلافل ، کاسه های آب و روغن رو جلوی دستمون میذاریم.

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید
 
اول دستمون رو خوب خشک می کنیم. کف دستمون رو آرذی می کنیم. بعد با اسکوپ یه گوله از خمیر برمیداریم و کف دستمون کمی پهنش می کنیم . فلافل های قالب خورده رو در سینی فر می چینیم و با برس یک طرفشون رو چرب می کنیم. بعد با احتیاط با یک کفگیر یا کارد پهن برمیگردونیم.طرف دیگه فلافل هارو هم با برس روغن چرب می کنیم.

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید
 
وقتی فلافل ها آماده پخت شد هم می تونیم بلافاصله اینکار رو انجام بدیم هم میتونیم چند ساعت توی یخچال بگذاریم و بعد در فر بپزیم. قبل از پخت فر رو با دمای400 فارنهایت گرم می کنیم. بعد سینی رو داخل فر میذاریم. بعد از 10 دقیقه سینی رو از فر درمیاریم و با احتیاط فلافل ها رو بر می گردونیم و 15 دقیقه در فر می پزیم. با نان پیتا و گوجه فرنگی و خیار و سس ارده سرو می کنیم



طرز تهیه فلافل رژیمی

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

مواد اولیه برای درست کردن فلافل رژیمی :

کنسرو نخود 1 قوطی

پیاز  1 عدد

سیر  3 حبه

پودر زیره یک هشتم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز یک چهارم قاشق چایخوری

گشنیز ربع لیوان

جعفری ربع لیوان

فلفل قرمز به مقدار زیاد

روغن زیتون برای چرب کردن


طرز تهیه فلافل رژیمی :

فر رو روی 210 درجه سانتی گراد قرار میدیم. کنسرو نخود رو آبکش میکنیم و نخودها رو توی بلندر میریزیم. پیاز و جعفری و گشنیز و سیر و زیره و تخم گشنیز و فلفل رو اضافه میکنیم میزان فلفلش بستگی به تحملتون داره هر چی بیشتر بهتر!

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

با بلندر چند پالس میزنیم تا حدی که مواد خورد شه. در صورت نیاز چند بار با قاشق هم میزنیم و باز پالس میزنیم
 
طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

نیازی نیست که له و خمیری بشه، من توصیه نمیکنم که توش نمک بریزید چون کنسرو نخود خودش نمک داره اما بچشید اگر نیاز بود بهش نمک اضافه کنید
 
طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید. فلافل ها رو با کمی فاصله توی سینی قرار بدید

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

من از قالب فلافل استفاده کردم. اما شما اگر مایلید که فلافلهای کپلی داشته باشید حتما فلافل ها رو به شکل توپ در بیارید. (برای اینکه یک اندازه باشن میتونید از آیسکریم اسکوپ استفاده کنید) روی فلافلها روغن بمالید و سینی رو توی فر قرار بدید به مدت 20 دقیقه.
 
طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

بعد سینی رو بیرون بیارید و فلافلها رو وارونه کنید و دوباره بذارید توی فر به مدت یک ربع تا پشتش هم طلایی شه.
 

کاورش ترد میشه و مغزش پوک. اگر میخواید مغزش نرم باشه باید کپل بگیریدشون. از یه غذای رژیمی نباید توقع زیادی داشت اما به نسبت سریع و بی دردسر بودنش طعم خوبی داره. مخصوصا اینکه اینقدر تند و تیز باشه که نفهمیم داریم چی میخوریم! اصلا فلسفه فلافل به همینه مگه نه؟!



طرز تهیه فلافل با سیر

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

مواد اولیه برای درست کردن فلافل با سیر :

نخود 250 گرم

سیر  2 حبه

پیاز  1عدد

نعناع خرد شده 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ  1 عدد

آب لیمو ترش 1 عدد

کنجد برشته 3 قاشق سوپخوری


نکاتی در رابطه با تهیۀ فلافل :

۱- نخودها را از قبل بپزید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- پیاز را به قطعات ۲٫۵ سانتی متری برش دهید.
۴- جعفری و نعناع را خرد کنید.
۵- تخم مرغ را قبل از اضافه کردن، کمی هم بزنید.

طرز تهیه فلافل با سیر :

1. نیمی از نخودها را در مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا خرد شوند، سپس آنها را به یک کاسه ی بزرگ منتقل کنید.

2. نیم دیگر نخودها را با سیر، پیاز، سبزی ها، چاشنی ها، جوش شیرین، نمک و آب لیمو در مخلوط کن بریزید. 30 ثانیه فشار دهید تا به یک خمیر سفت تبدیل شود. این خمیر را به کاسه ی نخودهای قبلی اضافه کنید.

3.تخم مرغ و کنجد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی کاسه ی مخلوط سرپوش بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

4. روغن را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط را در ماهیتابه بریزید و به آرامی خمیر را فشار دهید تا شکل گردی به خود بگیرد.

5.آن را سرخ کنید و یک بار برگردانید تا جایی که هر دو طرف آن طلایی و برشته شود که در کل حدود 4 دقیقه طول می کشد. فلافل ها را به ظرفی منتقل کنید تا چربی آن گرفته شود.

6. فلافل را با نان تافتون، گوجه، برش های نازک پیاز قرمز، کاهو و سس کنجدی سرو کنید.



طرز تهیه فلافل مرغ

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

آماده سازی : 30 دقیقه - مدت انتظار: 30 دقیقه - مجموعاً: 1 ساعت

مواد اولیه برای تهیه فلافل مرغ : برای 6 نفر

مرغ (بدون استخوان)  250گرم

نخود 2پیمانه

پیاز  1عدد

شوید (ساطوری شده) 2قاشق سوپخوری

تخم مرغ  3عدد

كاری 1قاشق غذاخوری

پودر سوخاری 1قاشق غذاخوری

روغن به میزان لازم


طرز تهیه فلافل مرغ :

ابتدا مرغ را به همراه مقدار كمی روغن كمی تفت دهید و بعد با آب و نمك نیم پز كنید.سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم چرخ کرده، شوید، تخم مرغ و ادویه كاری را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید. سپس از مایه‌ی آماده به اندازه‌ی نارنگی برداشته، و در دست به شكل گرد یا بیضی به آن فرم داده و در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ كنید

نكاتی برای درست کردن فلافل مرغ :

1)اگر دوست دارید به جای شوید از سبزی معطر دیگری استفاده كنید.

2)حتما نخود را از شب قبل خیس كرده و اب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و بعد چرخ كنید.

3)این فلافل را به همراه سس قرمز تند كه آموزش آن در سوران موجود است سرو كنید.



طرز تهیه فلافل با سویا

طرز تهیه فلافل انواع فلافل فلافل خوشمزه فلافل جدید

آماده سازی: 1 ساعت - مدت انتظار: 30 دقیقه - مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه برای درست کردن فلافل با سویا : برای 6 نفر

نخود 2ونیم پیمانه

سویا 1پیمانه

سیر  4حبه

جعفری (ساطوری شده) 2قاشق سوپخوری

سیب زمینی (متوسط)  1عدد

تخم مرغ  2عدد

نمك به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری


طرز تهیه فلافل با سویا :

ابتدا نخود را شسته و 3بار داخل آب جوشانده و آب آن را خالی كنید و پوست روی آن را بگیرید.سویا را شسته و یك بار بجوشانید.سپس در آبكش ریخته و آب آن را كاملا بگیرید.سیب زمینی را شسته و با مقداری آب و نمك بپزید و بعد پوست كنده و به همراه سویا و نخود 2بار چرخ كنید.در مرحله دوم چرخ كردن سیر و جعفری را هم اضافه كنید.

بعد از چرخ كردن ادویه دلخواه را به مایه فلافل اضافه كرده خوب مخلوط كنید و بعد تخم مرغ ها را نیز اضافه كرده و مخلوط كنید.مایه آماده شده را نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بعد از آماده شدن مایه در صورتی كه قالب مخصوص فلافل دارید آن را چرب كرده و از مواد مقداری قالب بزنید و در روغن داغ سرخ كنید و در صورتی كه قالب ندارید دو عدد قاشق انتخاب كنبد كه یكی از دیگری بزرگتر باشد .هر دو را چرب كنید و از مایه مقداری با قاشق كوچك بردارید و به كمك قاشق بزرگ آن را گرد كنید و در روغن بسیار داغ سرخ كنید.

نكاتی برای درست کردن فلافل با سویا:

1)در صورت تمایل مقدار بیشتری مایه فلافل تهیه كرده و داخل یخچال فریز كنید.البته بدون افزودن تخم مرغ!

2)در صورتی كه مایلید سسی مانند مغازه ها تهیه كنید مقداری پودر انبه از عطاری تهیه كرده و حدود 2قاشق غذاخوری از آن را با آب جوش مخلوط كنید.

3)در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای ریز شده هم به غذا اضافه كنید تا خوشمزه تر شود.

4)این غذا به دلیل داشتن نخود به ظرف نمیچسبد ولی برای راحتی كار بهتر است از ظرف نچسب استفاده كنید.

5)در صورتی كه روغن شما داغ باشد فلافل كمتر روغن به خود میگیرد.

6)اگر فلافل را از شب قبل خیس كرده و 2بار آب آن را تعویض كنید نیازی به جوشاندن ندارد.

آشپزی و تغذیه  در ادامه عناوین مهم بخش آشپزی رو مشاهده می کنید










نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
به اشتراک بگذارید :