کد خبر: ۱۰۶۸۰۲

یک لیوان شیر سرد را داخل کاسه ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، (هم نزنید)، اجازه دهید داخل شیر حل شود

پاناکوتا هندوانه،ژلاتین هندوانه

پاناکوتا هندوانه برای شب یلدا

مواد لازم برای کرم پاناکوتا هندوانه برای شب یلدا

شیر : 2 لیوان

پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری

خامه : 1 لیوان

شكر : یک چهارم لیوان

وانیل : 1 قاشق چایخوری

 
پاناکوتا هندوانه،ژلاتین هندوانه

یک لیوان شیر سرد را داخل کاسه ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، (هم نزنید)، اجازه دهید داخل شیر حل شود، بعد از 3 - 4 دقیقه روی بخار آب گرم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً داخل شیر حل شود.

یک لیوان دیگر شیر را گرم کرده، شکر را داخل آن حل کرده سپس از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه از داغی افتاد، وانیل، خامه و مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و در آخر از صافی رد کنید و کنار بگذارید.

مواد لازم برای ژلاتین هندوانه برای شب یلدا

آب هندوانه : 2 لیوان

شکر : 4 - 3 قاشق غذاخوری ( کمتر یا بیشتر بستگی به ذائقه )

پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری

وانیل شکری : یک هشتم قاشق چایخوری

یک كاسه بلوری آماده كنید، یك پیمانه آب هندوانه داخل آن بریزید.

سپس كتری را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید تا آب آن به جوش آید.

ظرف حاوی آب هندوانه را روی كتری بگذارید و بعد از آن یك قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه كنید و همانطور كه روی كتری قرار دارد، با چنگال به آرامی هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب هندوانه حل شود.

یک لیوان دیگر آب هندوانه را روی شعله مستقیم بگذارید تا جوش بیاید.

شکر و وانیل را افزوده و حل کنید.

سپس از روی حرارت برداشته، محلول ژلاتین و آب هندوانه را به این محلول افزوده و از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

کرم و ژله هندوانه را به صورت لایه ای در ظرف ریخته و داخل یخچال بگذارید.

برای تزیین می توانید از هندوانه خرد شده استفاده کنید.

نکته : می توانید به جای مرحله درست کردن ژلاتین هندوانه از ژله هندوانه استفاده کنید.

منبع :سیمرغ
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
به اشتراک بگذارید :