کد خبر: ۱۰۶۴۹۹

شیرینی یا بیسکویت های کرمدار همیشه طرفداران خاص خودشان را داشته اند. مخصوصا این که اگر طعم نوتلا هم به شیرینی اضافه شده باشد

شیرینی یا بیسکویت های کرمدار همیشه طرفداران خاص خودشان را داشته اند. مخصوصا این که اگر طعم نوتلا هم به شیرینی اضافه شده باشد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کرم دار نوتلا را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

    کره نرم 200 گرم

    پودر شکر 150 گرم

    زرده تخم مرغ 3 عدد

    اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

    نوتلا (کرم شکلاتی)  50 گرم

    آرد  350 گرم

    پودر کاکائو 30 گرم

    پودر شکر برای تزئین  به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه کرم شکلات:

    شکلات تلخ آبکرده  75 گرم

    نوتلا 180 گرم

    بیسکویت ساده (آسیاب کرده)  75 گرم

 
طرز تهیه شیرینی،شیرینی کِرِم دار نوتلا

طرز تهیه:

1. کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نوتلا را به این مایه بیفزائید.

2. اکنون آرد و پودر کاکائو را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. این خمیر قدری چسبنده است! خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

3. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

4. سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد از آن‌ها را با کرم شکلات به هم بچسبانید.

5. شیرینی‌ها را با پودر شکر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.  

یادآوری: برای تهیه کرم شکلات؛ همه مواد را با هم مخلوط کنید.

منبع :وب سایت شور و شیرین
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
به اشتراک بگذارید :