کد خبر: ۱۰۶۱۵۱

تنوع این پیتزا میتواند خیلی زیاد باشد. مثلا با گوشت مرغ پخته شده، با گوشت چرخ کرده، با ترکیب بادمجان کبابی و قارچ و انواع سبزیجات

تنوع این پیتزا میتواند خیلی زیاد باشد. مثلا با گوشت مرغ پخته شده، با گوشت چرخ کرده، با ترکیب بادمجان کبابی و قارچ و انواع سبزیجات به تنهایی یا ترکیبی بدون گوشت و مرغ .....
 
مواد لازم:

    کنسرو ذرت نصف پیمانه

    ژامبون 200 گرم

    فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1 عدد

    پنیر پیتزا یا تست به میزان لازم

    سس کچاپ به میزان لازم

    نان تست 1 بسته

 
پیتزا خانگی ، پیتزا

طرز تهیه:

1. سعی کنید نونهاتون تازه باشند تا زمان خوردن سفت نباشه.

2. به سادگی هر چه تمامتر روی نان تست رو کمی سس کچاپ بمالید. میتونید از سس خردل هم استفاده کنید.بعد مواد دلخواه رو روی نونها بریزید....و در آخر روشون رو با پنیر پیتزا یا تست بپوشونید.

3. اگر اسپری آب تو خونه دارید بهتره روی هر کدوم رو قبل از توی فر رفتن خیلی کم اسپری کنید تا رطوبتش توی فر گرفته نشه و پنیر پیتزا هم کش بیاد و خشک نشه.

4. بعد هم بگذارید داخل فر داغ یا ماکرو فر یا تستر و خلاصه هر وسیله ای که دارید.( دانشجویان که امکاناتشون کمتره بگذارند یک تابه یا قابلمه در دار روی حرارت حسابی داغ بشه و بعد تست ها رو کفش بچینند و حرارت رو خیلی کم کنند و در بگذارند تا پنیر ها آب بشند.)

5. یادتون باشه که در صورت استفاده از مایه ماکارونی مایتون نباید آبدار و خیلی چرب باشه. چون بافت نون رو خراب می کنه.

6. همینطور بهتره خیلی داغم نباشه و از حرارت بیافته و بعد روی نونها بگذارید.

7. این پیتزا خیلی ساده و سریع آماده می شه و در کنار یک سوپ یا آش ساده و سریع میتونه خیلی لذت بخش تر باشه.

منبع :وب‌سایت سوران
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
به اشتراک بگذارید :