کد خبر: ۱۰۶۱۴۰

طرز تهیه کوفته بوقلمون با سس مخصوص را در ادامه ببینید، این کوفته به زمان پخت کمی نیاز دارد و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد

طرز تهیه کوفته بوقلمون با سس مخصوص را در ادامه ببینید، این کوفته به زمان پخت کمی نیاز دارد و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد، طعم جدید و لذیذی به شما هدیه می دهد.این کوفته قلقلی ها در فر پخته می شوند و نیازی به سرخ کردن ندارند.
 
طرز تهیه کوفته،کوفته بوقلمون
 
مواد لازم:

خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 فنجان

گوشت بوقلمون چرخ کرده 500 گرم

تخم مرغ 1 عدد بزرگ

زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده 1 حبه

نمک 1/4 قاشق چایخوری

گشنیز خرد شده 1/4 فنجان

پیازچه خرد شده 3 عدد

سس سویا 1 قاشق غذاخوری

روغن کنجد 2 قاشق چایخوری

سس سویا برای سس مخصوص 3 قاشق غذاخوری

روغن کنجد 1 و 1/2 قاشق چایخوری

آب لیموی تازه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری

آب 1 و 1/2 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد برای تزیین 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته بوقلمون با سس مخصوص :

1. فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.

2. گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده،1 قاشق سس سویا و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید.با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.

3. به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید.
سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود 12- 15 دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.

4. در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید.آب لیمو، آب و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید.پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.

5. کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید.آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید.باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس بدلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.

 

منبع :ایران کوک
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
به اشتراک بگذارید :